WPC kültéri burkolatok

A WPC fele részben fa és fele részben műanyag ötvözetéből készült kompozit anyag, angol elnevezéssel Wood and Plastic Composite, rövidítése WPC. Anyaga és kialakítása révén ötvözi a fa szép megjelenését és a műanyag vízállóságát, strapabírását. A WPC igen ellenálló és könnyen megmunkálható. Elsősorban kültéri felhasználású padló- és egyéb burkolatként ideális, akár állandóan vizes környezetben is. Felületkezelést nem igényel, élettartama padlóburkolatként akár több, mint 30 év.

További információ -> http://www.maestro-wpc.eu/

Krona-Koblenz tolóajtóvasalatok

400-as fal előtt futó tolóajtó-vasalat rendszerek
  • 40 kg teherbírású változat: A stabil, megvezetett kocsiknak köszönhetően megbízható működés. A rendszer alap tartozékai: 2 m alumínium sín, adlómegvezető, felfogató lemezek, állítható erősségű végállás ütközők. Az oldalfali rögzítő elem külön kérhető hozzá. (2 m sínhez 4 db javasolt). Bővíthető univerzális ABS redszerrel. Rendelhető 3 m sínnel is.
  • 80 kg teherbírású változat: ugyanazokkal a paraméterekkel és tulajdonságokkal rendelkezik, mint a fenti 40 kg teherbírású változat, csak nagyobb súlyú ajtókhoz optimalizált tengelyenként csapágyazott kocsikkal.
500-as fal előtt futó tolóajtó-vasalat rendszerek
  • 50 kg teherbírású változat: fém, stabil, megvezetett kocsik, 2 db átlósan elhelyezett, csapágyazott kerékkel: ez nagyon sima futást és hosszú élettartamot biztosít.
    A rendszer alap tartozékai: 2 m alumínium sín, padlómegvezető, felfogató lemezek, állítható erősségű végállás ütközők. Az oldalfali rögzítő elem külön kérhető hozzá. (2 m sínhez 4 db javasolt). Kérhető ABS fékezőrendszerrel, mely az utolsó 10 cm-en lelassítja és finoman behúzza az ajtót, vagy szinkronizáló egységgel (2 szárnyú ajtónál az egyik ajtó nyitásával a másik ajtót is nyitjuk). Rendelhető 3 m sínnel is.
  • 80 kg teherbírású változat: ugyanazokkal a paraméterekkel és tulajdonságokkal rendelkezik, mint a fenti 50 kg teherbírású változat, csak nagyobb súlyú ajtókhoz optimalizált 4 kerekű kocsikkal.
Kit-Futura: gipszkarton falba építhető tolóajtó-vasalat

kit futura tolóajtó

A gipszkarton fal szerkezetére épülő egység. Maximális ajtólap magasság: 211 cm. 65-100 cm lapszélességű ajtókhoz. Minden esetben méretre vágandó. Az 500-as rendszerrel szerelve, ABS-szel, 100 mm-es és 125 mm-es falvastagsághoz. A piacon az egyik legstabilabb és legfejlettebb rendszer, mivel a sín egy fa elembe van építve, mely elnyeli az amúgy is halk zajokat és rezgéseket. A termék nagy előnye, hogy a vasalat és a tolóajtók beszereléséhez és pontos beállításához egyetlen szakember elegendő! Egyedi megrendelés alapján tégla, kő, ytong falhoz is tudunk szállítani falban futó rendszereket.

Harmonikaajtó-vasalat

harmonika ajtó vasalatInnovatív rendszer, melynek megvezetője a tok felső részébe bemarható sínben csúszik (a sínt nem kell külön eltakarni). Tökéletes megoldás a falcos harmonikaajtókhoz. További előnye, hogy az ajtót egy rugós szerkezet tartja zárt állapotban. Terhelhetőség: 50 Kg. Max. ajtószélesség: 811/831mm (falc nélküli/falcos oldal).

ABS fékezőrendszer, univerzális (40kg és 80kg)

 ABS fékezőrendszer
A 400-asból a 80kg-os és a kétféle 500-as rendszerrel, illetve szinte bármely más,
könnyen futó tolóvasalattal szerelhető önálló fékező egység, (fa) ajtóra szerelhető, ajtónként 1 vagy 2 db.